sydvest

ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Vuodesta 2020 nykyisellä kokoonpanollaan toimineen Sydvestin tiimin jäseniä yhdistää intohimo ruokaan ja ruoanlaittoon, huumorintaju ja herkkusuut. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvan menumme ydin on sesonkikalenteri. Käytämme annoksissa niitä raaka-aineita, jotka kulloinkin ovat parhaimmillaan. Inspiroidumme luonnosta, ympäröivästä maailmasta, yllättävistäkin asioista. Useasti inspiraatio syntyy yhteistyöstä - toinen jatkaa ajatusta, johon yksi on päässyt. Luomme innostuneina uutta, ja mietimme myös usein, mitä itse haluaisimme syödä.

À la Carte -menustamme löydät aina kasvis-, kala- ja lihavaihtoehdon, minkä lisäksi niin alku- kuin pääruoistakin löytyy toisinaan herkullinen vieraileva tähti. Jo klassikoksi muodostunut tartar pysyy listalla vuoden ajasta toiseen, tosin komponentit sen ympärillä vaihtelevat sesongin mukaan. Raaka-aineiden kunnioitus maistuu puhtaissa mauissa - annamme raaka-aineiden loistaa itsenään. Ravintolaa kantavana ajatuksena on tarjota elämys jokaiselle, allergioista ja erityisruokavalioista riippumatta. Tämä mahdollistetaan tekemällä kaikki alusta asti käsin. 

Juomat valikoituvat listallemme useasti samalla idealla kuin ruoat - sesongin mukaan, annoksia tukeviksi. Juomien valintaan osallistuu koko henkilökunta. Vuodesta toiseen listallamme pysyvien klassikoiden lisäksi hankimme välillä pieniä eriä erikoisempia vaihtoehtoja, kuten oranssiviiniä tai veikeitä punaviinejä. Juomalistaltamme löydät viinien lisäksi pienpanimo-oluita sekä maukkaita alkoholittomia vaihtoehtoja. Salitiimimme tekee myös herkullisia cocktaileja klassikoista signaturedrinkkeihin.

Visit us

 

Kuninkaankatu 6
26100 Rauma

varaukset@ravintolasydvest.fi
p. 02 82 333 82

OLEMME AUKI

Tiistaista perjantaihin
Lounas 11–14, à la carte 17–

Lauantaisin
À la carte 16–