Wine & Dinner 16.12.
Wine & Dinner tapahtumaa vietetään 16.12. vuoden viimeisen illallisen merkeissä. Kattausajat ovat 17:00 / 17:30 tai 20:00 / 20:30.
Menu on mahdollista nauttia kolmesta viiteen ruokalajin pituisena.
Ilmoitathan allergiat etukäteen.
Menu on saatavilla gluteenittomana, maidottomana, kala-kasvisversiona sekä
ilman mantelia, siemeniä ja pähkinää.
MENU 55 € /hlö
Alkuruoka
Mustajuurta, siitaketta ja tryffeliä
(Lisää tartar) + 12 €
Härkä tartar, parmesaanikeksi ja rucolaa
(Lisää väliruoka) + 7 €
Veriappelsiinirisotto, fenkolia ja sahramia
Pääruoka
Kalaa, hummeria ja merilevää
Jälkiruoka
Eclair, omenaa ja samppanjaa
Kaikki menut tarjoillaan viinipaketilla.
Paketin on mahdollista pyytää myös pienempänä.
VIINIPAKETIT
Täydet kaadot 35 - 49 €
Pienemmät kaadot 20 - 39 €
Viineistä vastaa alalla tunnettu viinikissa Jasu Sohlberg.
Intohimo virtaa Jasun suonissa. Olipa kyse sitten kahvista, oluessta, ruoasta tai viinistä, Jasun nälkä ei tyrehdy koskaan. ‘‘Rakastan viiniä ja ruokaa, ja olen luonteeltani sosiaalinen ihminen. Haluan jakaa laadukkaiden viinien ilosanomaa eteenpäin. ‘‘ Sanoo Jasu.
Illallisen viinit ovat Château Carsinin sekä heidän ystävätilojen viinejä.
Menu julkaistaan viikolla 45.
Menusta ja sen sisällöstä vastaa yrittäjä / keittiömestarimme Eppu Sjöblom.
Tulethan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä illalliselle meidän kanssa!
<3 Jasu, Erika ja Eppu